Tiny Marissen
 
    Belastingzaken en (bedrijfs-)administraties,
Hypotheken en kredieten
    contact    start 

Hypotheken/kredieten


De grote kracht van ons kantoor is de persoonlijke aandacht voor onze cliënten. Wij willen u graag terzijde staan in al uw financiële zaken. Het kopen van een huis is één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Het kiezen van de juiste hypotheek ook. Ons kantoor heeft de ervaring, dat men maar al te vaak snel beslist en meestal met te weinig kennis van de diverse hypotheekvormen. Laat u dus niet leiden maar deskundig adviseren, zodat u goed begrijpt welke hypotheekvorm het beste bij u past.

Belastingzaken Marissen brengt uw koopwoning binnen handbereik. Wij kunnen u aan de hand van uw persoonlijke omstandigheden het beste informeren over een hypotheekvorm. Wij wijzen u bij de advisering ook op andere vaste lasten, welke u naast de hypotheek kunt verwachten. Deze punten worden maar al te vaak verzwegen.
Wij zorgen ervoor dat u niet achteraf voor een verrassing komt te staan.

Een comsumptief krediet via belastingzaken Marissen is een lening waarbij alleen u uitmaakt wat u met dat geld gaat doen./ Een consumptief krediet is een individueel product en wordt in overleg met u afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Bovendien wordt bij een persoonlijke lening alles precies afgesproken. Zo wordt tevoren afgesproken hoe hoog het termijnbedrag is en hoeveel maanden u dit termijnbedrag zal betalen. Het gekochte object hoeft niet als onderpand te dienen. Belastingzaken Marissen zal in overleg met u de looptijd afstemmen op de verwachte levensduur van hetgeen u ermee wilt aanschaffen. Op deze manier voorkomt u dat u uw lenign nog moet afbetalen terwijl de aanschaf inmiddels versleten is.